Safran hakkında

SAFRAN YEMEK 2005'li yılların başında kurulmuş olup müşteri memnuniyeti ve arz fazlası nedeni ile her geçen sene daha da büyüyerek sektörün lider Catering firmalarından biri olmanın gururunu ve sevincini yaşamaktadır.
Profosyonel ekibimizle birlikte firmalara, okulara, şantiyelere, cemiyet ve düğün yemekleri alanında butik hizmet vermekteyiz.
Firmamız müşterimize uygun menü ve organizsyonlarımızla ihtiyaçlarınızı tespit edip gerekli alt yapı sistemlerini oluşturarak sizlere personellerimizin sağlıklı ve hijyenik olarak yemek ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz.

Hızlı teslimat için lojistik ekibi

Tüketici beklentilerine cevap verebilmenin ancak özel bir yaklaşımla mümkün olacağını düşünüyoruz. Aile içinde beslenmeye gösterdiğimiz özenin, işyerimize de taşınması gerektiğine inanıyoruz..
eferanslarımızın önerileri ile müşteri portföyümüzü genişleten bir ekip olarak, müşterilerimizi memnun etmek öncelikli hedefimizdir. Müşterimize, çalışanımıza ve tedarikçimize karşı dürüst ve şeffaf duruşumuz yıllardır bu sektörde başarılı olmamızı sağlamıştır.